Advanced Search

Forum “bug” noticed

Recent Forums Main Forum Suggestion Box Forum Usability Notes and Requests Forum “bug” noticed

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #52956
    MarcH
    Moderator
    • Topics: 61
    • Replies: 2127

    Recently there have been some posts disappearing, unintentionally, without explanation.  I have discussed some theories with the effected forum members for the possible cause.

    I have increased the frequency of forum observations looking for a similar situation to occur, again.

    This morning I read all the most recent posts and responses.  Shortly later, I noticed that a response to a thread was posted, twice, and these two responses disappeared.

    I have shared this forum issue with our forum “developer”.   Hopefully the issue can be identified and resolved quickly.

    Thanks for your patience and understanding.

     

    Marc
    (MarcH's Rack-It)

    • This topic was modified 7 months ago by MarcH.
    Attachments:
    2 users thanked author for this post.
    #52963
    developer (ChrisB)
    Keymaster
    • Topics: 51
    • Replies: 260

    Just a note to say that, whatever is happening, it isn’t intentional. I’m looking into it, but don’t have any working theories yet.

    Working to make knife.wickededgeusa.com a great forum!

    3 users thanked author for this post.
    #52967
    airscapes
    Participant
    • Topics: 13
    • Replies: 277

    Chris, I am going to make a new post called Forum test post, it will initially be text only and I assume it will not vanish.  Next I will edit it and add more text only and if it is still there, edit it again and add a forum link by just pasting in a url to another post.  If that works I will add the same url with the LINK button and continue until we get a failure.

    Edit #3 when I added  a url to MarcH the post went bye bye.

    It was located in the sub forum 🙂

    Let me know what you need to do next.

    Doug

    PS attaching screen shot of after the fact.   You do not always get this screen, many times you are just returned to the top of the post.  In this case I was at the top of the post as it was the first post

     

    • This reply was modified 7 months ago by airscapes.
    • This reply was modified 7 months ago by airscapes.
    Attachments:
    1 user thanked author for this post.
    #52977
    developer (ChrisB)
    Keymaster
    • Topics: 51
    • Replies: 260

    Thanks all, for your great troubleshooting. It seems that any topic or reply that includes links is automatically removed until it’s approved by a moderator.

    But I don’t know why this has started to happen. We run several anti-spam plugins, any one of which could’ve received a recent update that changes its behavior. So I’m in the process of looking for that needle in a haystack. In the meantime, I’ll try to keep an eye on those topics that get removed for moderation, to approve them so they’ll reappear.

    Working to make knife.wickededgeusa.com a great forum!

    2 users thanked author for this post.
    #53000
    developer (ChrisB)
    Keymaster
    • Topics: 51
    • Replies: 260

    A quick update (although not yet a solution). We’re working to solve the root problem, but until then:

    • Avoid using the toolbar button to create a link; this seems to trigger the problem (replies are hidden, until manually approved by a moderator)
    • You can safely type in a URL (ex. https://wickededgeusa.com)

    HUGE thanks to MarcH and Airscapes for their troubleshooting, which has led to this discovery.

    Working to make knife.wickededgeusa.com a great forum!

    2 users thanked author for this post.
    #53014
    airscapes
    Participant
    • Topics: 13
    • Replies: 277

    That was weird, I just replied with quotes and the post did not show up, must be waiting for  moderator

    OH I see you had a link in your post and I quoted you 🙂  I was saying that  any link even just copy paste from browser will trigger it ..

    • This reply was modified 7 months ago by airscapes.
    #53023
    developer (ChrisB)
    Keymaster
    • Topics: 51
    • Replies: 260

    Still trying to figure this one out, just fyi, and happy Friday

    Working to make knife.wickededgeusa.com a great forum!

    #53025
    christest
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 4

    testing 1 link https://wickededgeusa.com

    teting 2 links https://knife.wickededgeusa.com

    testing 3 links https://support.wickededgeusa.com

    adding another link https://amazon.com

     

    • This reply was modified 7 months ago by christest.
    • This reply was modified 7 months ago by christest.
    • This reply was modified 7 months ago by christest.
    #53032
    airscapes
    Participant
    • Topics: 13
    • Replies: 277

    Ok here we go

    MarcH profile page

    Seems to be fixed for now!

     

    • This reply was modified 7 months ago by airscapes.
    • This reply was modified 7 months ago by airscapes.
    1 user thanked author for this post.
    #53035
    MarcH
    Moderator
    • Topics: 61
    • Replies: 2127

    All appears well and good.  Thanks ChrisB!

    Marc
    (MarcH's Rack-It)

    1 user thanked author for this post.
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.